Cruises

Ik ben een gecertificeerd lid van:Cruisen was vroeger iets wat vooral ouderen en de hele rijken van deze aarde deden om de wereld te verkennen. Tegenwoordig zijn er ook cruises te boeken die heel geschikt zijn voor gezinnen met kinderen en er zijn cruises voor iedere portemonnee.

Als U van plan bent om met uw gezin naar een All Inclusive resort te gaan, zou U ook eens kunnen denken aan een alternatief: een cruise met het gezin.

carnival-magic-cruiseshipDe verzorging op zo’n cruise is over het algemeen ook All Inclusive en U bezoekt daarnaast ook hele mooie plekken en steden.  Aan boord van zo’n cruiseschip is van alles te doen. Er zijn zwembaden en er is een animatie programma voor jong en oud.  Echt, de kinderen zullen een fantastische vakantie hebben en vader en moeder kunnen heerlijk relaxen en toch nog iets zien van de wereld.

Hoeveel U voor zo’n cruise betaalt is een beetje afhankelijk van het schip, maar ook van de plaatsen die U gaat aandoen met het cruiseschip.

Er zijn cruises die vanuit Amsterdam vertrekken en daarmee bespaart U de vliegkosten. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om te vertrekken vanuit de grote havensteden langs de Middellandse Zee, of in de Cariben. Ook in Azië zijn er mooie cruises te maken.

Een aantal voorbeelden vind u hier: Komende cruises
Wilt U meer informatie over een cruise?

Vul dan s.v.p. onderstaand formulier in: