Groepen

Stel:
je wilt met de hele familie eens een week op vakantie. Met opa en oma, alle kinderen en kleinkinderen. Dan valt er heel wat te regelen. Bijvoorbeeld het vervoer, maar ook de overnachtingen en je wilt misschien voor overdag een programma met voor-elk-wat-wils. Ik help je graag mee om na te denken wat er allemaal geregeld moet worden en ik regel dat dan vervolgens ook allemaal voor je.

Of je nu kiest voor een heel groot familie huis of dat je liever in een hotel verblijft. Of misschien wil je wel op een vakantiepark met een aantal huisjes. Misschien is je gezelschap zo groot dat het een goed idee is om met zijn allen met een gehuurde bus te reizen. Of je gaat met het vliegtuig. Dan kan ik speciale groepstickets voor je regelen, zodat je allemaal in hetzelfde vliegtuig zit. Er kan voor de hele groep een reis en of annuleringsverzekering worden afgesloten. Van te voren kan ik al toegangskaarten regelen voor musea of pretparken.

In het verleden heb ik al wat groepsreizen mogen organiseren.

Afgelopen jaar (2017) heb ik een groep van 40 ouderen 5 fantastische dagen in Berlijn laten beleven. Zij zijn hier met de bus naar toe gereisd en alles was voor hen geregeld; hotel, ontbijt, diners en zelfs de koffiestops tussendoor heb ik al van te voren vast kunnen leggen. Deze reis is zo goed bevallen, dat de plannen voor volgend voorjaar alweer klaar liggen.

Later in het jaar heb ik ook een groep van 40 studenten van de Hogeschool Utrecht kunnen helpen met hun reis naar de Verenigde Staten. Veertig studenten en docenten die van Amsterdam naar Denver moeten vliegen, die allemaal in één accommodatie kunnen overnachten. Waar zij zelf moeten kunnen koken en van waar zij eenvoudig naar de plaats van hun project gebracht kunnen worden. Het is allemaal gelukt. Een goede accommodatie, op de juiste locatie, met shuttlebus vervoer naar hun bouwplaats, waar het project uitgevoerd moet worden .

Dit zijn wat voorbeelden.
Wil je met een groep op reis, neem dan contact met mij op. Ik spreek alles met je door en we kunnen de reis zo regelen, zoals je dat zelf graag wilt. Het maakt niet uit hoe groot die groep is.