Stedenreizen

Wilt U een paar dagen weg, dan is een stedentrip heel geschikt.  Binnen Europa zijn er volop leuke steden die hiervoor in aanmerking komen.

Gaat U met de auto, dan zijn steden als Maastricht, Aken, Keulen goed te doen. Maar ook Parijs en Berlijn zijn eenvoudig bereikbaar met eigen vervoer. Binnen Europa is de trein natuurlijk ook een goed alternatief.steden

Wilt U iets verder weg, dan is het vliegtuig natuurlijk een hele goede optie. U bent binnen een paar uurtjes op plaats van bestemming en kunt al snel genieten van de stad van uw keuze.

Heeft U iets meer tijd en wilt U eens echt shoppen dan is New York natuurlijk een must.  En natuurlijk heeft New York veel meer te bieden dan shoppen alleen.  Wat dacht U van een fietstour door Central Park onder begeleiding van een Nederlandse gids? Een bezoek aan het Empire State Building en Time Square. Natuurlijk mag een musical op Broadway niet ontbreken.

newyorkWilt U alle ins en outs weten van een tripje naar uw favoriete stad, dan kan ik U helpen. Behalve een hotel en vlucht reservering, kan ik U helpen met het boeken van transfers, maar ook voor kaartjes voor het theater en excursies kunt U bij mij terecht.

Een paar voorbeelden:

Wenen Budapest Talinn

Wilt U meer informatie over een stedentrip?

Vul dan s.v.p. onderstaand formulier in: