7-Daagse Riviercruise met vertrek vanuit Nederland!

(Vertrek: 17 oktober 2017 vanuit Arnhem)
Tevens drankjes tijdens lunch en diner inbegrepen!

Romantische Rijn en schilderachtige Moezel

Een prachtige najaarscruise over de Rijn en de Moezel. Tussen Rüdesheim en Koblenz bevaren we het mooiste stukje van de Rijn. Gaat u mee op excursie naar Siegfried’s Musikkabinett in het bekende stadje Rüdesheim? Vanuit de sfeervolle salon geniet u van de prachtige uitzichten op kastelen, de ruïnes en de wijngaarden die we passeren. Natuurlijk ontdekt u ook Domstad Keulen, de historische stad Koblenz en Cochem met haar bekende statige Rijksburcht. Cochem heeft een prachtig historisch centrum met pittoreske poortjes en traditionele vakwerkhuisjes. Welkom aan boord van de Switzerland II! Het schip staat bekend om haar gezellige ontspannen sfeer en uitstekende verzorging.

De HS Switzerland II is een authentiek en comfortabel cruiseschip dat in Nederland is gebouwd en in 2011 is gerenoveerd. Echt Hollands vakmanschap! De gedetailleerde luxe en het behaaglijke interieur bieden u een warm welkom. Dit hotelschip staat bekend om haar vriendelijke en gastvrije bemanning. Mogen wij u van harte uitnodigen voor een heerlijke ontspannen riviercruise aan boord van de Switzerland II?

Welkom aan boord van HS Switzerland 2 
De uitnodigende royale entree, het sfeervolle restaurant, de ruime, gezellige panoramasalon en vooral de persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt aan boord van dit luxe 4-sterren hotelschip. De bemanning aan boord van de Switzerland II zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken. De Switzerland II biedt plaats aan maximaal 108 passagiers.

Cabines als hotelkamers
De cabines aan boord van de Switzerland II zijn verdeeld over twee dekken. Het Rubydek met A-cabines en het Emeralddek met B-cabines (12,5 m²). De royale panoramasalon is gelegen op het Rubydek. Het sfeervolle restaurant vindt u op het Emeralddek. Alle cabines zijn comfortabel en hebben grote panoramavensters. Ze beschikken over een badkamer met douche en toilet, radio, TV, minibar, kluisje, föhn, verwarming en airconditioning. De 2-persoons cabines hebben aparte bedden. De 2-persoons A-minisuites (16 m²) hebben een 2-persoonsbed. Dit luxe hotelschip beschikt ook over vier luxe A-suites (20,5 m²). Deze suites beschikken over een 2-persoons bed en een badkamer met klein bad en een badkamer met douche en toilet. Op het Emeralddek liggen twee minisuites (14,5 m²). Ook bevinden zich hier twee 1-persoons cabines (10,5 m²). De Economy-cabines zijn achter op de dekken gelegen.

Liften aan boord van HS Switzerland II
Vanaf het Rubydek bereikt u het restaurant via een trap of stoeltjeslift. De salon op het Rubydek ligt op gelijke hoogte met de A-cabines. Vanaf het Emeralddek bereikt u de salon via een trap. De B-cabines zijn alleen per trap bereikbaar. Het restaurant bereikt u ook altijd via het Rubydek. Ook is er een lift van het Rubydek naar het Zonnedek.

  • A- en B-cabines van 12,5 m²
  • Minisuites van 14,5 m² en 16 m², A-suites van maar liefst 20,5 m²
  • Bibliotheek
  • Gerenoveerd in 2011
  • Wi-Fi aan boord, ca. € 19,50 per dag per apparaat

 

Wilt u méér informatie over deze bijzondere riviercruise?

Vul dan onderstaand formulier in en ik neem snel contact met u op !

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen