Verenigde Staten van America

Misschien heeft u al eens nagedacht over een bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika. Dit is natuurlijk een geweldig groot land met heel veel plekken om te bezoeken die de moeite waard zijn..

Voor dat u op reis gaat, zou u eigenlijk moeten bedenken wat u graag wilt gaan zien, want in één reis alles bekijken  is eigenlijk niet te doen.

Bent u een liefhebber van grote steden en  wilt u veel cultuur snuiven, dan heeft Amerika natuurlijk veel te bieden. In de eerste plaats natuurlijk New York, met genoeg te bekijken voor een hele week vakantie. NewYorkfotoOok kunt u er over denken om een rondreis te maken aan de Oostkust en dan een bezoek brengen aan de grote steden, zoals, New York, maar ook Washington, Philadelphia en Boston. Een uitstap naar de Niagara watervallen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

U kunt ook kiezen voor steden aan de de Westkust met Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en San Diego .  

Maar bent u een natuurliefhebber dan heeft het westen van de Verenigde Staten fantastische natuurparken om te bezoeken. Wat dacht u van het Yosemite Park, Yellowstone National Park, Bryce Canyon en natuurlijk niet te vergeten de Grand Canyon. 

Als u een combinatie wilt en de tijd heeft om de hele Verenigde Staten te doorkruisen, is een route van oost naar west met een camper ook een geweldige ervaring. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het zuiden, waar u de sporen van de Jazz en country muziek kunt gaan volgen. 

Als u erover denkt om een bezoek te gaan brengen aan de Verenigde Staten dan wil ik graag met u meedenken over de mogelijkheden. U kunt al uw wensen in een mail aan mij sturen, maar ik wil ook bij u thuis langskomen om de plannen en mogelijkheden met u te bespreken. Ik maak voor u dan een offerte met een plan van dag tot dag en ik kan met al uw wensen rekening houden.

Als u onderstaand formulier in vult, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt U meer informatie over een dergelijke verre reis?

Vul dan s.v.p. onderstaand formulier in: