Verre Reizen

Verre reizen zijn reizen buiten Europa, waar je heen gaat, omdat je dat verre land wilt ontdekken en beleven. Dus rondreizen, alleen of in een groep. Helemaal door mij samengesteld, of een gedeelte door mij samengesteld en een gedeelte zelf.

Samen gaan we om de tafel zitten en kijken we wat er geregeld moet worden, wat je geregeld wilt hebben en of er stukken zijn die je zelf wilt invullen.

Dit kunnen individuele reizen zijn, waarbij je zelf rondreist door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Of je huurt een auto. Maar je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan met een georganiseerde groepsreis. Dat kan een vanuit Nederland georganiseerde groepsreis zijn, maar je kunt ook zelf naar het land van je keuze reizen, daar eerst een paar dagen blijven en daarna aansluiten bij een internationale groepsreis.

Een paar voorbeelden van reizen die ik al eens heb mogen regelen:
Een rondreis door Japan, waar de klanten zelf met het openbaar vervoer gereisd hebben. Aan het begin en aan het einde van deze reis, verbleven deze klanten bij familie. Samen hebben we de route besproken. Ik heb de hotels, de vliegtickets, de treinkaarten en de transfers geboekt . Klik hieronder op de Japanreis en zie wat voor een mooie reis deze mensen hebben gemaakt.

Een tweede voorbeeld is een rondreis door Zuid Afrika. Een klant alleen, die voor werk in Johannesburg moet zijn en van de gelegenheid gebruik wil maken om wat van het land te zien. De interesse ligt niet bij het zien van the Big Five, maar wil vooral genieten van natuur en cultuur. Deze klant heeft ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij een internationaal gezelschap en om zo een schitterende rondreis te maken. Voorbeeld van deze reis staat hieronder vermeld. Voor deze klant heb ik de vluchten geregeld, ook de binnenlandse vlucht, de internationale groepsreis en hotels na afloop in Kaapstad.

Een derde voorbeeld is een rondreis door Cuba. Deze klanten willen graag wat van het land zien, maar willen ook graag individueel reizen. Zij gaan een rondreis maken, waarbij zij gedeeltes reizen met de bus (openbaar vervoer) en gedeeltes met een transfer zullen overbruggen. Hotels zijn kleinschalig, zodat men de kans heeft om de lokale bevolking te ontmoeten. Voor deze klanten heb ik de vluchten geregeld, ook de binnenlandse vlucht. De hotels en waar mogelijk aangegeven hoe laat en waar de bussen rijden.

Drie hele diverse voorbeelden van verre reizen. Dus heb je een land waar je graag eens naar toe zou willen, dan kan ik je helpen om de reis, samen met jou, vorm te geven.